Aug 082010
 

Today I had short of time for the Sunday Photography. All day I’ve ben busy with Pool construction (will do a post of that later), but when I was finished and took some images for the documentation I also took some snapshots for the theme Reflection.

Here are the “left overs”

Thanks for visiting my blog

Fotosöndag

Join the @fotosondag at twitter

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']
 • Flower ReflectionEn bild att utforska märker jag. Vid första anblicken undrade jag vad han nu har rökt på för något den där Peter, men sen började min blick att upptäcka linjer, former och nyanser. Ah, det kan vara en vit glasvas. Jag fantiserar om den blå stängeln som löper in i bilden. Hmm, kan det vara en del av en orkidé? Kanske ännu en vas där till höger. Gillar den blå schatteringen som skapar en rund form och ger ett djup i bilden. Tycker att bilden är som en akrylmålning och gick över några minuters studerande från att tycka det var en skitbild till att gilla den riktigt mycket.

  En spännande bild att studera länge och låta hjärnan registrera och fundera över.

 • Flower ReflectionEn riktigt läcker bild som jag skulle förstora upp på en canvasduk.

 • Flower ReflectionFörst tyckte jag det vita såg ut som rinnande mjölk. Jag gillar att den vita hårda ytan upplevs så mjuk. Håller med Jens om att den går att titta på länge. Det är en lugnande bild men jag skulle beskära toppen och den där kvisten eller vad det är. Fint.

 • Flower ReflectionTack snälla för era kommentarer. Jag var lite sugen på att göra en lite annorlunda bild, arbeta lite med den i efterhand o få en mer konstnärlig touch på bilden. Verkar som jag har lyckats.

  @Carina, skulle vilja helst fått med hela grenen istället, men lät den vara kvar för lite assosiationer. Du har kanske rätt?
  @Jens – klockren analys av föremålen 🙂
  @curios_at, varför inte kanske skall göra det 🙂

 • Flower ReflectionHärlig abstrtakt bild, som ett konstverk. Fast jag skulle vilja ha den beskuren med vara det vita kvar! Gillar ljuset som strålar bakom halsen på vasen.

QR Code Business Card